onsdag 7 januari 2009

Koll på hygien.

Efter en kaskad av spyor vid frukostbordet sitter Harry boy i badbaljan tillsammans med Jana. Att dela ett bad med sin lillebror är ett privilegium som det krävs en strikt turordning för, annars kommer armageddon tidigt till Jorden. Nåja, tillbaka till morgonens lustighet. Eftersom det är Janas tur att sitta i baljan, undrar Febe om hon får tvätta honom. "Visst, du kan hämta en tvättlapp i skötrummet" svarar jag. Febe stannar upp och med viss tveksamhet i sin röst frågar hon: "Ska jag inte ha två lappar, jag får väl inte använda snoppen till huvudet?"

Jag måste erkänna att det tog en halv minut innan jag fattade vad hon menade. Men när jag väl gjorde det upplevde jag en uppmuntran i att vissa hygiensika principer har fastnat. Lovely.

4 kommentarer:

Frida sa...

Grattis! Det var inte illa!!

Jag undrar vad du äter till frukost. Jag kan inte för mitt liv lösa hur jag skulle kunna äta enligt Gi eftersom min frukost hittills bestått av antingen mackor, flingor eller gröt. Hjälp!

Anonym sa...

Så gulligt å omtänksam tjej :)
Nej bäst att inte använda den till huvudet. Hoppas ni har det fint. Själva har vi klarat av vattenkopporna nu. Kram/ Linda

Anonym sa...

jag måste erkänna att det tog ungefär en och en halv minut innan jag fattade vad hon menade hehe.

Anonym sa...

haha, så kul/Hanna